Verzorging Hairextensions

Garantie LE Hairextensions
De enige voorwaarde is dat je jouw hairextensions verzorgt met de producten van Lovelyextensions, en ons verzorgingsadvies opvolgt en je je hairextensions niet laat behandelen door anderen. De producten van Lovelyextensions zijn namelijk speciaal ontwikkeld voor het verzorgen van jouw hairextensions. Gebruik van andere producten kunnen de extensions aantasten of eventuele andere problemen veroorzaken.

Borstelen
Ieder mens verliest ongeveer 100 haren per dag. De haren die normaal gesproken in uw borstel blijven zitten zullen nu vastzitten in de bonding. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken. Het is belangrijk om klitvorming te voorkomen. U dient uw extensions 2 maal daags met de speciale extension borstel goed te borstelen. Met de speciale extensions borstel is het belangrijk om juist ook over de hoofdhuid te borstelen zodat de plukjes eigen haar waar de extensions aan bevestigd zitten ook klitvrij blijven.

Voeding
De hairextensions krijgen geen voeding vanuit de talgklieren doordat de bonding tussen de hoofdhuid en hairextensions zitten. Gebruik hiervoor uitsluitend produkten die geschikt zijn voor hairextensions. Regelmatig een masker gebruiken is geen overbodige luxe. Gebruik geen producten waar fruitzuren en alcohol -ingrediënten in zit.

zie onze haircare line:
https://www.lovelyextensions.nl/shop/toebehoren/volume-shampoo-original-haircare-250ml/
https://www.lovelyextensions.nl/shop/toebehoren/moisture-mask-original-haircare-150ml/

Hairextensions verven:
Om er zeker van te zijn dat de kleur hetzelfde uitpakt als de kleur van je eigen haar, kun je beter eerst een klein plukje voor proberen op je Hairextensions. Omdat de Kleur verf anders uit kan pakken op de hairextensions. Wij zijn er niet aansprakelijk voor als de kleuring niet goed uitpakt. 

Let op met Hairextensions! 
De oliehoudende verzorgingsproducten moet je nooit op je bondjes laten komen. Hierdoor kunnen de Haarextensions gaan uitglijden. Verder kun je je haar stylen met bijvoorbeeld schuim, gel of haarlak (bij voorkeur alcoholvrije producten). Onze haren kunnen ontkleurd en gekleurd worden (op eigen risico). BELANGRIJK: Ga nooit met nat haar slapen om klitvorming te voorkomen!!!! ‘s Nachts met haar in een vlecht voorkomt pluis en klit. 

Draagtijd i-tip microring
De geadviseerde draagtijd is 4 maanden, maar dit ligt aan je haar groei en verzorging.

Draagtijd hair weave
De geadviseerde draagtijd is 6 / 8 weken, maar dit ligt aan je haar groei en verzorging. U mag altijd even bij ons in de salon langs komen om de hair extensions te laten controleren.

Verwijderen 
Het verwijderen is misschien wel het belangrijkste van hairextensions waar haarschade kan ontstaan. Wij geven dan ook geen garantie als u de extensions er zelf uithaalt of door anderen laat verwijderen. Het is normaal dat er 10% uitvalt. 

Stylen
U kunt de extensions net zo behandelen als u eigen haar. Het is geen probleem om uw haar met de stijltang, fohn of krultang in model te brengen. Wel is het voor uw eigen haar en natuurlijk de extensions aan te raden om een serum te gebruiken welke de haren beschermd tegen de warmte van deze apparaten. 

KAN IK ZWEMMEN MET MIJN HAIREXTENSIONS?
Ja, je kan gewoon zwemmen met hairextensions in. Draag je haar tijdens het zwemmen in een strakke vlecht of knot. Gebruik na het zwemmen een goede shampoo, conditioner én verzorg het extra met een haarmasker van LE Haircare line. Dit hydrateert het door het chloor of zoutwater uitgedroogde haar. Gebruik op zonvakanties regelmatig een haarmasker en serum. Let goed op met zonnebrandproducten. Wanneer dit in aanraking komt met je hairextensions bestaat de kans dat deze verkleuren! 

Bescherm je hairextensions. Er zijn een aantal producten te verkrijgen met extra UV beschermer. Deze UV beschermer beschermd je haar tegen de felle zon, ook voorkomt dit eventuele uitdroging en verkleuring van je hairextensions. Ook wanneer je besluit te gaan zwemmen in zeewater en/of chloor kunnen je hairextensions heel droog worden en zelfs enorm gaan klitten. De aller beste bescherming is dus vooral je hairextensions en je eigen haar niet nat maken! Als je dit dus graag wel wilt zorg er dan voor dat je haar goed is uit geborsteld, olie in je haar hebt toegevoegd en het in een vlecht zit zodat je haar absoluut niet kan gaan klitten. Spoel ook je haar ten allen tijden uit met zoet water.

Hoe moet je de tape extensions behandelen?
Wacht na het inzetten van de  extensions 24 tot 48 uur met het wassen van het haar. Gebruik absoluut geen verzorgingsproducten die alcohol, ethanol en/of olieachtige bestanddelen bevatten. Afhankelijk van de concentraties kunnen de plakstrips van extensions beschadigen en/of loslaten. Ook kan het haar daardoor uitdrogen. Geen conditioner of verzorging op de tape extensions gebruiken, alleen in de punten van het haar.

Niet nat uitkammen of borstelen. Ga niet met een stijltang over de tapes. Je warmt de tapes op en ze gaan los zitten. Droog je haar heel voorzichtig ga er niet aan lopen trekken. Zet je föhn ook zeker niet op de hoogste warmte stand.